De werkwijze van Feniks buitenleven

Een informele manier van met elkaar omgaan geeft vaak de beste ideeën. En daar gaat het ons om. Toch hanteren we daarnaast een formeel traject. Zodat beide partijen weten wat ze van elkaar kunnen verwachten en niemand voor verrassingen komt te staan.
Een duidelijke manier van werken; van contact tot contract.

Ons voorstel

Dat begint met een afspraak bij u thuis of op de locatie waar we aan het werk gaan. Aan de hand van uw verhaal, uw wensen en de mogelijkheden die de situatie biedt, maken wij een ruwe schets. Maten en bijzonderheden schrijven we erbij en deze schets vormt de basis voor het maken van een voorstel. Ongeveer twee weken na ons eerste bezoek komen wij u dit voorstel presenteren. U krijgt dan een omschrijving van het werk, de te gebruiken materialen, een ontwerptekening en een prijsopgave.

Uw persoonlijke project

Het is eigenlijk de bedoeling dat u op dit voorstel nog wat kritiek levert. Want het moet echt uw eigen project worden. Hoe meer er van uw ideeën terug te vinden is, hoe mooier voor u als opdrachtgever en hoe beter wij elkaar begrijpen. De kritiek of de aanpassingen verwerken we in het voorstel totdat er een passende overeenkomst kan worden gemaakt.

Wanneer we het eens zijn over ontwerp, uitvoering, prijs en betaling ontvangt u een opdrachtbevestiging in tweevoud. Die wordt door beide partijen ondertekend.

Neem contact op..

Wilt u meer weten. Of vindt u het tijd om uw ideeën naast de onze te leggen? Neem dan contact met ons op:

(e) jan@feniksbuitenleven.nl
(t) 06 4449 4312
Alle contactgegevens

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief.