Feniks Buitenleven is weer uit zijn as herrezen

In 2010 en 2011 heb ik samen met een compagnon een tweede bedrijf opgezet, waar veel tijd en energie mee was gemoeid. Verschil van inzicht over de koers en de toekomst van de onderneming heeft er echter toe geleid dat mijn voormalig compagnon en ikzelf in goed overleg besloten hebben ieder onze eigen weg te gaan. Hij zet die onderneming voor eigen rekening en verantwoording voort.

Dus heb ik Feniks Buitenleven, dat in de praktijk de afgelopen anderhalf jaar een slapend bestaan heeft geleid, weer tot leven gewekt. Passender kan het bijna niet. De Feniks was tenslotte de mythologische vogel die, als daar aanleiding voor was, zichzelf in brand stak en vervolgens verjongd weer uit zijn as herrees. Van deze wedergeboorte wil ik u natuurlijk in kennis stellen.

Vanaf dit moment zet ik mij met Feniks Buitenleven weer met hart en ziel in om uw dromen van een mooi buitenleven te laten uitkomen. Want ambachtelijk timmerwerk op maat is mijn grote passie en voor mensen precies bouwen wat ze altijd al wilden hebben vind ik het mooiste wat er is.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief.