Meubels op maat

Wie graag buiten leeft, hoeft daarom nog niet met minder comfort genoegen te nemen. Lekker zitten is erg belangrijk, ook als de meubels er robuust uitzien. Wij hebben verschillende prototypen meubels, maar u heeft misschien ook zelf ideeën. Feniks buitenleven maakt meubels voor u op maat.

Unieke banken

Wilt u een bankje voor een romantische onderonsjes of zoekt u een bank waar u met wel 30 mensen op kunt zitten. Feniks buitenleven maakt ze beide voor u op maat. En alle varianten die ertussen zitten natuurlijk.
Iedere bank is uniek, tenzij u natuurlijk een exacte kopie wilt van een bank die we al gemaakt hebben. Maar we komen eigenlijk zelden twee opdrachtgevers tegen met dezelfde wensen. Niet voor niets geven we onze banken gewoonlijk de naam van de opdrachtgever.

Comfort stoelen

Wij hebben verschillende prototypen stoelen, maar u heeft misschien ook zelf ideeën. Daarmee gaan we aan de slag en bepalen in overleg met u de exacte maten. Eén of twee centimeter verschil in hoogte of diepte bepaalt precies of u een avond lekker zit of niet. En daar gaat het om bij een stoel van Feniks buitenleven.

Tafels op maat

Tafels maken we tot wel zes meter lang. Daar kun je dus met 22 mensen gezellig aan zitten. Heeft u die 22 stoelen al, dan kunnen we de tafel ook wel zo maken dat u die stoelen na de maaltijd netjes kunt aanschuiven. Uiteraard maken we ook tafels op maat voor veel kleinere gezelschappen tot bijzettafeltjes voorop uw terras of gazon aan toe.

Neem contact op..

Wilt u meer weten. Of vindt u het tijd om uw ideeën naast de onze te leggen? Neem dan contact met ons op:

(e) jan@feniksbuitenleven.nl
(t) 06 4449 4312
Alle contactgegevens

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief.